Innovotech

Wie zijn wij?
  • Over InnovoTech:

We zijn een fris bedrijf en sinds 2019 actief in de ontwikkeling van speciaal machines en complete productielijnen. Ons bedrijf levert de machines aan verwerkers en fabrikanten die voornamelijk actief zijn in de voedselverwerking. Bij ons omvat een project het gehele proces. Van het eerste idee tot het laatste boutje in de fabriek.
Frans Dobbelaer, mede directeur heeft al 35 jaar ervaring op het gebied van engineering en machinebouw. Frans werkt als leermeester inspirerend waarbij iemand ook weer inspirerend kan zijn voor hem. Samen met Rick van den Berg vormen zij de directie van Innovotech B.V. Door de krachten te bundelen zijn we in staat om deze projecten met ons team aan te kunnen.
We werken in nauw teamverband waarin in de dagelijkse praktijk weinig sprake is van hiƫrarchie. Met elkaar in gesprek zijn en blijven brengt ons altijd verder.
Met een klein team van 5 ligt de nadruk voornamelijk op de engineering en ondersteuning daarvan. Onze kracht ligt ook in dat stukje maar ook op de andere afdelingen is er volop groei.

Werken bij Innovotech

Sta jij voor innovatie?
  • Vacatures:

Mechanical Engineer

Ben jij een Mechanical Engineer en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun jij goed zelfstandig werken? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Lees snel verder!