Projecten

Onze innovaties voor u op een rij

Innovotech staat voor de complete begeleiding en uitwerking van uw project. Van ontwerpfase tot het uitwerken van het productietekenboek, van machine documentatie tot het verkrijgen van de CE-markering. Innovotech zet de puntjes op de ‘i’. Innovotech gaat geen uitdaging uit de weg en wij zien oplossingen voor elke wens.

Om u een indruk te geven van wat wij voor u kunnen betekenen, hebben wij voor u onze pareltjes verzameld.

Gua Dao Broodjesmachine

Gua Bao is een Taiwanees stoom broodje welke kan worden vergeleken met een taco. Je warmt het broodje op en kunt vervolgens naar wens het broodje vullen met zowel hartige als zoete vulling.
Deze Gua Bao broodjes machine walst in twee stappen deeg plat tot een rond langwerpige deegplak. Vervolgens gaat het deeg over de rand en wordt hij doormiddel van een aanslag dichtgevouwen. Om het plakken van het deeg na het stomen te voorkomen sprayen we precies op het moment van vouwen zonnebloemolie op het broodje.

Haringverwerking

Voor het haringproject zijn wij geheel verantwoordelijk voor het fileren, inspecteren en vullen van de haring op de verwerkingslijn.

In samenwerking met Tramper kunnen wij de haring van snijden tot in de eindverpakking onder de 2 min realiseren.

Bekijk hier onze promo film die gezamelijk met Omron gemaakt is. Nog meer informatie over ons haring verwerkingsproject vindt u op de LinkedIn pagina van Omron.

Slatransport

Voor het sla project zijn wij verantwoordelijk geweest voor het transportsysteem door de kas, waarbij elke 20 seconde een nieuwe bak met sla op het water wordt gezet.Na 21 dagen komen de volgroeide kroppen uit de kas, waarna een lift van Innovotech de bakken uit het water lift richting een oogststraat.

Gua Dao Broodjesmachine

Gua Bao is een Taiwanees stoom broodje welke kan worden vergeleken met een taco. Je warmt het broodje op en kunt vervolgens naar wens het broodje vullen met zowel hartige als zoete vulling.
Deze Gua Bao broodjes machine walst in twee stappen deeg plat tot een rond langwerpige deegplak. Vervolgens gaat het deeg over de rand en wordt hij doormiddel van een aanslag dichtgevouwen. Om het plakken van het deeg na het stomen te voorkomen sprayen we precies op het moment van vouwen zonnebloemolie op het broodje.

Haringverwerking

Voor het haringproject zijn wij geheel verantwoordelijk voor het fileren, inspecteren en vullen van de haring op de verwerkingslijn.

In samenwerking met Tramper kunnen wij de haring van snijden tot in de eindverpakking onder de 2 min realiseren.

Bekijk hier onze promo film die gezamelijk met Omron gemaakt is. Nog meer informatie over ons haring verwerkingsproject vindt u op de LinkedIn pagina van Omron.

Slatransport

Voor het sla project zijn wij verantwoordelijk geweest voor het transportsysteem door de kas, waarbij elke 20 seconde een nieuwe bak met sla op het water wordt gezet.Na 21 dagen komen de volgroeide kroppen uit de kas, waarna een lift van Innovotech de bakken uit het water lift richting een oogststraat.

Gua Bao broodjesmachine

Gua Bao is een Taiwanees stoom broodje welke kan worden vergeleken met een taco. Je warmt het broodje op en kunt vervolgens naar wens het broodje vullen met zowel hartige als zoete vulling.
Deze Gua Bao broodjes machine walst in twee stappen deeg plat tot een rond langwerpige deegplak. Vervolgens gaat het deeg over de rand en wordt hij doormiddel van een aanslag dichtgevouwen. Om het plakken van het deeg na het stomen te voorkomen spuiten we precies op het moment van vouwen zonnebloemolie het broodje.

Haringverwerking

Voor het haringproject zijn wij geheel verantwoordelijk voor het fileren, inspecteren en vullen van de haring op de verwerkingslijn.

In samenwerking met Tramper kunnen wij de haring van snijden tot in de eindverpakking onder de 2 min realiseren.

Bekijk hier onze promo film die gezamelijk met Omron gemaakt is. Nog meer informatie over ons haring verwerkingsproject vindt u op de LinkedIn pagina van Omron.

Slatransport

Voor het sla project zijn wij verantwoordelijk geweest voor het transportsysteem door de kas, waarbij elke 20 seconde een nieuwe bak met sla op het water wordt gezet.Na 21 dagen komen de volgroeide kroppen uit de kas, waarna een lift van Innovotech de bakken uit het water lift richting een oogststraat.